Wie zijn wij?

Wij zijn Christianne en Axel Baars, en sinds 2022 wonen we samen met onze kinderen (Lucie, Sam en Vesper) in Zweden. Na een jarenlange droom om naar dit prachtige land te verhuizen is deze eindelijk werkelijkheid geworden. In het kleine dorpje Hovra, vlakbij Ljusdal, kochten we een B&B in een oude school met bijbehorend café en zijn we trotse eigenaren van Hovra Vandrarhem.

Zweden kenmerkt zich als een land voor avonturiers. Zelf zijn we jaren geleden ook gegrepen door de prachtige natuur en de hoeveelheid mogelijkheden die er zijn om deze natuur te beleven. Wij bieden je de mogelijkheid om een onvergetelijke reis te maken, waarbij flexibiliteit in het maken van het programma voorop staat. Dus of je nu een teambuilding met je bedrijf wilt afwisselen met een sledehondentocht, of een winterse groepsreis wilt maken en daarbij wilt wakduiken, alles is mogelijk.

De voorbeelden op de website zijn om je een idee te geven van de talloze activiteiten die we aanbieden, neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden!

Axel

Axel, begeleider van groepsreizen en teambuildings

 

Als je een avontuur bij ons boekt zal ik je het grootste gedeelte van je activiteiten begeleiden. Het combineren van mijn liefde voor Zweden en het werken met mensen maakt mij elke keer weer enthousiast om gasten te ontvangen. Voordat ik naar Zweden verhuisde was ik militair. Tijdens mijn werk heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van leidinggeven, maar ook in het buiten zijn onder alle (weers)omstandigheden. In mijn vrije tijd heb ik mijn diploma toegepaste psychologie gehaald om zo nog meer kennis te krijgen over onder andere coachen, begeleiden en groepsprocessen.  Ik ben er klaar voor!

Christianne, planner

 

Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt ga ik voor je aan de slag om de mogelijkheden zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen. Er zijn nogal wat variabelen zoals het doel van de reis, het jaargetijde en hoeveel tijd er beschikbaar is. Geen zorgen, ik zorg dat er een programma komt dat er voor zorgt dat iedereen een onvergetelijke tijd heeft.

Workation sweden

Je kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@avontuurinzweden.nl of een bericht achter te laten via onderstaand formulier. Het lukt ons bijna altijd om dezelfde dag nog te reageren.